donderdag 21 januari 2021
Lettergrootte

Als moderne sportvereniging willen wij bedrijven en andere organisaties waarmee wij een commerciële samenwerking aangaan iets concreets bieden als tegenprestatie. Wij spreken in dit verband dan ook liever van commerciële partners dan van sponsoren.

Vanzelfsprekend wordt een groot deel van onze commerciële partners gevormd door de plaatselijke en regionale bedrijven, die graag een streepje voor hebben bij onze leden en hun directe omgeving. De TV Rolde heeft ongeveer 400 leden, die met hun bestedingen georiënteerd zijn op Rolde en haar directe omgeving. Voor deze bedrijven hebben wij het gebruikelijke programma van commerciële uitingen, zoals:

Sterpartner
€ 280,00 per jaar, exclusief productiekosten.
•Winddoek op de baan
• Banner op de website met doorklik mogelijkheid
• Sponsorbordjes in het clubhuis en er buiten

Overige partners
• Banner plus doorklikken: € 35,00 per jaar
• Sponsorbordjes in en aan het clubhuis: € 45,00 per jaar, exclusief productiekosten

De sterpartners worden regelmatig uitgelicht op de homepage. De overige partners worden via banners op alle andere pagina's vertoond. Regelmatig wordt op de website aandacht besteed aan de partners.

Specifieke mogelijkheden
Naast de genoemde conventionele aandacht bieden wij de mogelijkheden om via naamgeving aan onze toernooien een breder publiek langduriger te bereiken. De tennisvereniging organiseert de volgende open toernooien:
• Het Kick Off toernooi DE-HE
• Het Boerbostoernooi jeugd
• Het dubbeltoernooi DD-HD-GD
U kunt hieraan uw naam verbinden aan een toernooi voor 200 euro per jaar voor een periode van minimaal 3 jaar. De clubkampioenschappen kunnen ook uw naam krijgen voor 100 euro per jaar voor een periode van minimaal 3 jaar.

Clubkleding
Clubkleding sponsoren kan tegen het bedrag van de kosten, met uw naam op het shirt.

Bedrijvencompetitie
Met ingang van de zomer van 2014 gaan we een bedrijvencompetitie opzetten. U kunt als bedrijf deelnemen met teams van minimaal 4 personen onder de naam van uw bedrijf. De kosten bedragen 80 euro per team. Voor dit bedrag krijgt u op elke wedstrijddag een kop koffie en een andere consumptie gratis.

Arrangementen op maat
De vereniging heeft een goed geoutilleerd clubhuis voor ongeveer 50 personen met een terras. In de toekomst zal het clubhuis worden uitgebreid naar ongeveer 100 personen. U kunt als bedrijf of andere organisatie gebruikmaken van de tennisbanen en het clubhuis voor een bedrijfsuitje, teambuilding of andere sportieve activiteit. In overleg wordt de prijs en de inhoud met u besproken.

Geïnteresseerd? Neem contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Login