zaterdag 23 januari 2021
Lettergrootte
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

In september begint de najaarscompetitie van de KNLTB. Gelukkig kan de najaarscompetitie van start gaan met naleving van corona-maatregelen, waarover de aanvoerders van de teams zijn geïnformeerd.

Het is voor de teams erg leuk als je komt kijken bij de competitie. We zijn vanwege corona wel genoodzaakt dat ook publiek zich registreert op een registratieformulier, om bij eventuele uitbraak de gelinkte contacten te kunnen informeren.

Voor de maandag, donderdag en vrijdag competitie willen we de teams graag vragen de hapjes en drankjes voor jullie en jullie gasten te verzorgen. Op deze dagen zijn geen bardiensten ingepland.

Voor de zaterdag en zondagcompetitie hebben we bardiensten ingeroosterd en is ook de ondersteuning bij de jeugdcompetitie weer heel fijn. In onderstaand rooster zien jullie wanneer we jouw hulp graag inzetten.

Mocht het moment waarop je bent ingedeeld echt niet uitkomen, dan kun je altijd zelf ruilen met een ander lid. Mocht je liever echt geen dienst willen draaien, dan hebben we uiteraard de mogelijkheid om inval voor je te regelen (en je dienst af te kopen).

Voor de bardienstinstructie kun je hier de informatie raadplegen.

Wij willen je alvast weer heel erg bedanken voor je inzet voor onze gezellige tennisvereniging en hopen je uiteraard daarnaast ook gezellig te zien in het clubhuis op andere momenten.

Bekijk hier het overzicht van bardiensten en voor ondersteuning bij de jeugdcompetitie

Buienradar

Sterpartners:

Login